eLjubav.com

eljubav.com 

Şifremi unuttum

En son üyeler

mikea.bur
alexramirez613
Tony
imeldabelle
Snglemum
lewissandra809

eLjubav.com — stranica za online upoznavanje, ljubav, brak

eLjubav.com je fantastična online dating web stranica s milionima samaca s kojima možete stupiti u kontakt. Ona pruža izvanredne mogućnosti za online upoznavanje. Bilo da samo želite ostvariti nova poznanstva, naći novog partnera, novu ljubav ili pak naći partnera za brak, sve to možete naći na našoj stranici. Jednom kada se učlanite, što je lako i besplatno, možete urediti svoj profil tj. opisati sebe kakvi ste. U skladu s vašim karakternim osobinama moći ćete među stotinama tisuća osoba iz cijelog svijeta tražiti onu koja bi baš mogla biti vaša srodna duša. Mi u našoj bazi podataka imamo preko 25 miliona članova samaca iz cijelog svijeta, stoga bi jedan ili jedna mogao ili mogla biti tu baš za vas.

Jednom kada se besplatno učlanite, moći ćete koristiti naše napredne pogodnosti što će vam znatno pomoći da nađete osobu kakvu tražite. Online chat, anonimno kontaktiranje preko emaila, chata, telefona, web kamere su sve pogodnosti koje nudi naša web stranica za sigurno online romantično druženje. Ako ste novi u stvaranju prijateljstava i veza putem interneta, učlanite se na eLjubav.com i vidite što će se dogoditi. Ležerno uživajte u pogodnostima naše stranice, vaša nova ljubav mogla bi biti daleko od vas samo jedan klik.

Učlanite se danas na eLjubav.com — i počnite sretati druge samce online odmah!

 

Stranice za upoznavanje – besplatne vs. stranice s članarinom


Jednom kada se odlučite učlaniti na neku stranicu za upoznavanje postavit ćete više pitanja. Učlaniti bi ste se mogli iz više razloga. Ljudi se učlanjuju na stranice za upoznavanje katkad tek iz znatiželje, katkada tek da se s nekim dopisuju putem emaila ili chata, ali i iz želje da steknu novoga partnera, kako radi ljubavne veze ili pak braka. Dakle, bez obzira na motiv, imat ćete nekih dvojbi. Prvo, na internetu ćete naići na mnoštov web stranica za upoznavanje, neke od njih su veoma ugledne, kao što su eHarmony.com, Match.com i td. pa biste se mogli odlučit za njih. Ali tu su i druge stranice manje poznate što ne mora ništa značiti. Neke će vam se svidjeti već zato što imaju opciju vašeg maternjeg jezika. Bilo kako bilo, primjetit ćete da su neke stranice posve besplatne za korištenje, dok se na neke možete učlaniti besplatno ali ako želite ostvariti komunikaciju s nekim tada biste trebali mjesečno platiti neku naknadu, koja je u pravilu simbolička.


Prije nego se odlučiti učlaniti na neku stranicu moglo bi vam pasti na pamet da veze preko interneta nisu 'stvarne' veze. Naravno, ništa ne može zamijeniti komunikaciju s osobom koja se nalazi pred vama, ipak internet može biti dobar način da zakotrljate loptu što na kraju može dovesti do baš tog iskustva, veze s nekim tko će se naći upravo pred vama. U SAD-u već je oko 150000 brakova gdje su veze započele komunikacijom preko interneta i to u svakom slučaju nešto znači.


Ono što je najvažnije je pronaći pravu uslugu. Dakle, odlučili ste se pridružiti nekoj stranici, te ste shvatili da su neke stranice besplatne a neke ne. 'Besplatno' uvijek zvuči dobro, no ipak pazite, jer usluge i pogdnosti ovih stranica mogu biti vrlo ograničene, daleko slabije od stranica s plaćenim članstvom.


Ukoliko ste stvarno ozbiljni u nakani da nekoga upoznate preko interneta, ipak odaberite stranicu s plaćenim članstvom. Glavni razlog zašto ne odabrati besplatnu stranicu je taj što te stranice često imaju slab kvalitet usluga kao i malo osoba koje bi baš vama odgovarale.


Zašto se stranice s članarinom bolje? Jednom kada se netko učlani, tj. prije nego se učlani, tim koji radi za stranicu provjerit će novog člana, što naravno nije moguće uraditi u potpunosti, ali će ipak smanjiti šansu da se na stranici pojavi osoba s nekim nižim nakanama.  Budući da ovakve provjere nema na besplatnim stranicama, veća je mogućnost da stupite u kontakt s posve lažnim profilima koji će katkada tražiti i novac od vas.


Kod online upoznavanja sigurnost je na prvom mjestu, a stranice koje za usluge uzimaju neku naknadu sigurno će imati daleko više standarde u zaštiti vaše sigurnosti. Korist od toga je što na poslijetku nitko neće saznati tko ste vi osim ako vi ne odlučite to sami reći. Istraživanja pokazuju da stranice s plaćenim članstvom imaju veći postotak veza koje završe 'stvarnim' susretom.
Mjesečna članarina koju ćete plaćati na ovim stranicama nije velika i katakada iznosti desetak dolara. Ova članarina je ujedno i garancija da biste mogli sresti 'stvarnu' osobu jer nitko s lošim motivima neće plaćati za članarinu, niti će se itko s plaćenim članstvom  predstavljati kao lažna osoba.


Plaćene stranice, za razliku od besplatnih, ponudit će vam daleko više opcija koje će vam pomoći u pretragi članova. Moći ćete pretraživati članstvo po raznim kriterijima kao što su dob, etnička pripadnost, vjeroispovjest, zanimanje, da li osoba ima djecu ili ne itd. Ovo u najvećim slučajevima na besplatnim stranicama ne postoji ili je broj kriterija posve malen.


Vaše šanse da ostvarite cilj zbog kojeg ste došli na stranicu s članarinom daleko su veće nego na besplatnim stranicama. Budući da za jednomjesečno članstvo nećete potrošiti više tek od oobičnog večernjeg izlaska, stranice s plaćenim članstvom ipak su bolji izbor ako tražite partnera online.


Članci:

Stranice za upoznavanje
Online upoznavanje
Veze na daljinu
Stranice za upoznavanje – besplatne vs. stranice s članarinom
13 Interesantnih Činjenica i Cifara o Onlajn Dejtingu
Stranice za upoznavanje za starije osobe

-----------------

Znanost o privlačnosti i voljenju suprotnog spola
Kako pomladiti romantiku u vezi
Psihologija online upoznavanja

 

 

18 U.S.C. 2257 Muafiyet Bildirimi