Ovi savjeti će ponovno pomladiti romantiku u vašem životu
Padovi u vezi su sasvim normalni. I bilo da je to profesionalna ili ljubavna veza, svi mi moramo proći kroz neka lošija vremena. Dok su ta vremena jako frustrirajuća za neke ljude, neki koriste znanje ljudi koju su već prošli kroz to.


Pa čak i strojevi zahtjevaju održavanje i servisiranje kad tad. Pa kao i ti strojevi, mi isto ponekad trebamo malo servisiranja kako bi upalili onu iskru u našoj vezi. Kod ljubavnih veza je veoma moguće da je potrebno više održavanja, no plod tog truda će također biti puno veći.

 

  • Zajednička putovanja

Svi mi uglavnom živimo u gradovima gdje gledamo iste zgrade i okolinu skoro svaki dan, i dok se većina može nositi s frustrirajućim osjećajem da nemamo ništa novoga za vidjeti, to može utjecati i na našu vezu.
Zajedničko planiranje putovanja, vidjeti nešto novo i osjetiti taj strani zrak vam može donijeti više dobra nego što ste mislili.Imati savršen plan za ta putovanja je veoma bitno,  jer ćete onda imati puno vremena za provesti s vašim partnerom te se zbližiti na jednom novom nivou.

 

  • Učinite nešto što nije tako uobičajeno

Ovo se sastoji od bilo čega što ne činite svakoga dana. Bilo da je to davanje komplimenta partneru na malim stvarima, ili samo kupnja nekog poklona za njega/nju. Večera uz svijeće je najbolja za većinu veza, ali ako želite nešto još posebnije, možete malo istražiti.

 

  • Iznenadna promjena izgleda kuće

Ovo garantirano pali (osim ako ne koristite kreditnu karticu vašeg partnera). Možete ga iznenaditi sa posve novim izgledom spavaće sobe, i mora im se svidjeti. Bilo da je promjena u osvjetljenju ili kompletna promjena izgleda spavaće sobe, ili čak u potpunosti promijeniti izgled vaše kuće.


Ali zapamtite jednu stvar, ne morate pretjerati. Vi već dobro poznajtete svoga partnera i znata što je za njega/nju previše. Promjenite samo toliko koliko je dovoljno da partner primijeti, i da bude zadovoljan/ponosan tim. Ostalo prosudite sami.

 

  • Igrajte zajedno igru

Igre! Igre su često način da se opustite i zaboravite na probleme. Ne mora to nužno biti igra izvan kuće, bilo što će biti dovoljno. Samo se pobrinite da se zabavljate i da ima romantike. Neke igre kojebi mogle djelovati su društvene igre, pikado, puzzle i sl. A ako zaista mislite da je igra u prirodi bolja, onda vam je najbolji izbor odlazak u park i zabava na otovrenom.

 

  • Zaboravite sve na jedan dan

To ne uključuje da zaboravite na vašu vezu. Samo se trebate odvojiti od profesionalnih obaveza kojima zarađujete za život i svih onih stvari koje vam oduzimaju vrijeme koje biste trebali posvetiti komunikaciji s vašim partnerom.


Uzmete li slobodan dan od vaše profesionalne rutine, imati ćete cijeli dan za provesti s vašim partnerom i za poraditi na vezi ili ljubavi koja bi mogla biti u krizi. No nemojte misliti da se ovo odnosi samo na one koji nisu oženjeni. I oženjeni parovi mogu ovo činiti. Možda biste trebali spakirati djecu i poslati ih kod vaših ili roditelja partnera kako bi steo nekim temama raspravili s partnerom. Ponekad nije profesionalna rutina razlog zbog kojeg ne možete razgovarati o problemima s partnerom, jednostavno vam treba da budete posve sami. Ovo vam može oboma pomoći da se zbližite.


Sjetite se, potreban vam je mali zaokret, bijeg od rutine, kako biste opet zapalili onu iskru u vašoj vezi.